Vannesahat

Etsitko laadukasta vannesahaa juuri sinun tarpeeseesi? Tutustu laajaan valikoimaamme. Bernardo-merkin vannesahat ovat erinomainen valinta erilaisten puumateriaalien tarkkaan ja tehokkaaseen sahaukseen. Olipa tarpeesi sitten pientöissä kotona tai vaativissa ammattikäyttöön suunnatuissa projekteissa, meidän laaja valikoimamme tarjoaa juuri sinulle räätälöidyt ratkaisut. Valikoimastamme löytyy niin kestävät valurautavannepyörillä varustetut sahat kuin myös kevyemmät alumiinivalupyöräiset mallit. Luotettavuus on meille avainsana: jokainen vannesahamme on CE-hyväksytty, mikä takaa turvallisen käytön. Lisäksi tarjoamme nämä laadukkaat sahat kilpailukykyiseen hintaan, mikä tekee ostoksestasi entistä houkuttelevamman. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi optimaalinen vannesaha!

Erityyppiset vannesahat

Tavallinen puuvannesaha sopii pattingin, levyn ja monen muun puutavaran sahaamiseen ja muotoiluun. Sen etuna on erityisesti mahdollisuus sahata kaarevia muotoja: kun terä on valittu puuvannesahaan oikein, on sillä helppo leikata myös jyrkkiä muotoja.

Tukkivannesaha on nimensä mukaisesti tarkoitettu tukkien sahaukseen. Sen avulla tukki sahataan siivuiksi, joita on helppo käsitellä muilla puuntyöstökoneilla.

Lehtisahat sopivat pieniin puutöihin. Ne sopivat erinomaisesti harrastuskäyttöön ja kotinikkarointiin.

Mikä vannesaha on minulle oikea valinta?

Vannesahaa valitessa on syytä huomioida sahattavien kappaleiden koko ja se, millaisia muotoja aiot laitteella sahata.

Vannesahoissa, kuten puuntyöstökoneissa yleensä, paino on hyväksi. Painavasta metallista valmistetuissa laitteissa syntyy vähemmän värinää, mikä tarkoittaa käytännössä mahdollisuutta tarkkaan työskentelyyn. Siksi ne vannesahat, joissa on valurautavannepyörät alumiinisten vannepyörien sijaan, ovat yleensä tarkempia. Valitse siis valurautavannepyörällinen malli, kun haluat tarkkaa työjälkeä.

Näytetään kaikki 28 tulosta