Vannesahat

Vannesaha sopii monentyyppisten puumateriaalien sahaukseen. Valikoimamme Bernardo-merkkisten vannesahojen joukosta löytyy sopivia laitteita sekä harrastus- että ammattikäyttöön. Meillä on siis sinulle varmasti sopiva malli riippumatta siitä, tarvitsetko vannesahaa vapaa-ajalla vai työssäsi. 

Kaikki verkkokauppamme vannesahat on CE-hyväksytty. Valikoimassamme on vannesahoja valurautavannepyörillä ja alumiinivalupyörillä. Ja mikä parasta, verkkokaupastamme saat vannesahat kilpailukykyiseen hintaan!

Erityyppiset vannesahat

Tavallinen puuvannesaha sopii pattingin, levyn ja monen muun puutavaran sahaamiseen ja muotoiluun. Sen etuna on erityisesti mahdollisuus sahata kaarevia muotoja: kun terä on valittu puuvannesahaan oikein, on sillä helppo leikata myös jyrkkiä muotoja. 

Tukkivannesaha on nimensä mukaisesti tarkoitettu tukkien sahaukseen. Sen avulla tukki sahataan siivuiksi, joita on helppo käsitellä muilla puuntyöstökoneilla.

Lehtisahat sopivat pieniin puutöihin. Ne sopivat erinomaisesti harrastuskäyttöön ja kotinikkarointiin.

Mikä vannesaha on minulle oikea valinta?

Vannesahaa valitessa on syytä huomioida sahattavien kappaleiden koko ja se, millaisia muotoja aiot laitteella sahata. 

Vannesahoissa, kuten puuntyöstökoneissa yleensä, paino on hyväksi. Painavasta metallista valmistetuissa laitteissa syntyy vähemmän värinää, mikä tarkoittaa käytännössä mahdollisuutta tarkkaan työskentelyyn. Siksi ne vannesahat, joissa on valurautavannepyörät alumiinisten vannepyörien sijaan, ovat yleensä tarkempia. Valitse siis valurautavannepyörällinen malli, kun haluat tarkkaa työjälkeä. 

Näytetään kaikki 28 tulosta