Sirkkelit

Sirkkeli eli pyörösaha on tehokas laite erilaisten materiaalien nopeaan leikkaamiseen.  Valikoimassamme on eri kokoisia ja eri käyttötilanteisiin sopivia Bernardo-sirkkeleitä niin ammattilaisille kuin harrastajillekin, liukupöydällä tai ilman. Verkkokauppamme sirkkeleissä on tehokkaat moottorit, laadukkaat laakeroinnit, valurautapöydät ja tarkat alumiiniset vasteet. 

Tarkkuussirkkelit on suunniteltu suurten levyjen tarkkuutta vaativaan sahaukseen. Pöytäsahat sopivat paremmin harrastuskäyttöön ja pienempiin sahaustöihin. Valikoimassamme on myös rakennussirkkeleitä, joita on kevyen rakenteensa ansiosta helpompi kuljettaa esimerkiksi rakennustyömailla. 

Muista myös sirkkelin lisävarusteet

Kun olet hankkimassa sirkkeliä, muista myös tarvittavat lisävarusteet. Erityisesti puruimuri on sirkkelin käyttäjälle lähes välttämmtön lisävaruste - puruimuri pitää työtilat ja sirkkelin puhtaina, jolloin työskentelystä tulee mukavampaa ja siistimpää. Puruimureiden lisäksi kannattaa katsoa läpi ainakin sirkkelinterien ja puruletkujen valikoima.

Näytetään tulokset 1–28 / 45