Puruimurit

Meiltä löydät kaikenkokoiset puruimurit tehokkailla moottoreilla - merkiltä Bernardo. Puruimurin käytön myötä puuntyöstöstä tulee huomattavasti siistimpää: niin isommat lastut kuin hienojakoinen pölykin hujahtavat helposti ja siististi roskasäkkiin. Ilmassa leijuva puupöly on aina haitallista, joten sen poistamiseen kannattaa ehdottomasti panostaa. 

Puruimurin ansiosta työtilan ilmanlaatu paranee ja lakaisun tarve vähenee merkittävästi. Se on välttämätön työkalu muun muassa höylän, vannesahan ja sirkkelin käyttäjälle. Ilman puruimuria esimerkiksi höylä menee nopeasti tukkoon puupölystä ja -purusta. Puruimurit eivät ole pelkästään ammattilaisia varten, vaan myös harrastelijanikkarin on syytä hankkia puruimuri hyvän ilmanlaadun ja työskentelymukavuuden ylläpitämiseksi.

Valitse puruimuri sahan tehon mukaisesti

Puruimurin valinnassa on syytä ottaa huomioon imurin tehokkuus – tehokas puruimuri poistaa purut luonnollisesti tehokkaammin. Mitä tehokkaampi saha sinulla on ja mitä järeämpää puutavaraa on tarkoitus sahata, sitä tehokkaamman puruimurin tarvitset. Sykloni-imuri suodattaa purun ja hiomapölyn tarkemmin ja tehokkaammin kuin tavallinen puruimuri. Kaikissa puruimureissamme on metalliset siivekkeet ja valikoimastamme löytyy sekä pieni puruimuri että iso puruimuri.

Tavallisella puruimurilla ei voi imuroida tuhkaa. Jos tiedät, että sinun on käytettävä imuria myös tuhkan imurointiin, varmistathan, että valitsemasi puruimurimalli soveltuu tuhkan imurointiin! 

Puruimurin hinta löytyy aina jokaiselta tuotekortilta ja tuotekortin ohesta.

Puruimurin lisävarusteet

Verkkokaupastamme löydät myös puruimureiden vaihdettavat lisävarusteet ja tarvikkeet, kuten puruletkut, vaihtosäkit ja suodatinfiltterit

Tutustu puruimurivalikoimaan ja tilaa jo tänään!

Näytetään tulokset 1–28 / 54