Pylväsporakoneet, ratasvetoiset

Pylväsporakone on monenlaisiin puu- ja metallitöihin sopiva työväline ja tarpeellinen laite moneen käyttöön. Pylväsporakoneiden mallistomme on varmasti Suomen suurin. Valikoimamme kattaa monia eri malleja ja kokoja ammattikäyttöön. 

Ratasvetoinen pylväsporakone sopii ammattikäyttöön

Ratasvetoiset pylväsporakoneet ovat ammattikäyttöön oikea valinta. Niillä voit tehdä myös isompia ja vaativampia reikiä. Ratasvetoisten pylväsporakoneiden valikoimastamme löydät sekä taajuusmuuntimella varustettuja malleja että normaaleja vaihdemalleja. 

Kaikki verkkokauppamme pylväsporakoneet ovat CE-hyväksyttyjä, ja ne täyttävät tarvittavat turvavaatimukset. Valikoimamme vaihdelaatikolla varustetut pylväsporakoneet ovat Itävallan TÜVin tyyppihyväksymiä. 

Valitse tarpeisiisi sopiva pylväsporakone

Ennen kuin ostat pylväsporakonetta, kannattaa ottaa miettiä tarkkaan, millaisia vaatimuksia koneelle asetat. Mihin käyttötarkoitukseen hankit pylväsporakonetta? Minkä kokoisia reikiä on tarkoitus porata? Kuinka usein ja kuinka paljon konetta käytetään? Liian pienen koneen hankinta ei kannata. Valitse mieluummin isompi malli, joka täyttää tarpeesi hyvin. 

Hihnavetoinen pylväsporakone kevyempiin porauksiin

Kevyempiin porauksiin ja satunaiseen käyttöön sopiva valinta on hihnavetoinen pylväsporakone. Tutustu hihnavetoisten pylväsporakoneiden valikoimaan!

Näytetään kaikki 28 tulosta