Porakoneet

Laadukkaat penkkiporakoneet, pylväsporakoneet, säteisporakoneet sekä johdeporakoneet suoraan maahantuojalta.

Kestävät ja monipuoliset Bernardo-porakoneet on helppo varustaa laadukkailla lisävarusteilla,ristisyöttöpöydillä,koneruuvipuristimilla ym., jolloin ne palvelevat käyttötarkoitusta entistä paremmin. Tarkkojen tuotetietojemme ansiosta  löydät helposti tarvitsemasi porakoneen, ja tarvittaessa saat myös apua asiantuntevalta henkilökunnaltamme.Kaikki Bernardo-porakoneet ovat varustettu erillisillä hätäseis painikkeilla sekä mikrokytkimillä varustetuilla karasuojuksilla joka takaa porakoneiden turvallisen käytön ja CE-hyväksynnän.Jos tarvitset tuoteapua pylväsporakoneen valinnassa, soita 0207 809590.

Porakoneet-kategoriastamme löydät seuraavat tuoteryhmät:

{SubCategories}

Valitse haluamasi porakoneet suoraan ostoskoriin ja siirry maksamaan. Voit myös pyytää tarjouksen haluamistasi tuotteista!

Huomioithan että kaikissa myymissämme porakoneissa on karasuojukset mikrokytkimellä joten karasuoja tulee olla asennettuna paikalleen jotta kone toimii.Hihnavetoisissa porakoneissa on mikrokytkimet myös hihnalaatikossa eli laatikon kansi tulee olla suljettuna, muuten porakone ei toimi.

Näytetään tulokset 1–28 / 146