Metallivannesahat

Metallivannesahat teollisuudelle ja pienempään käyttöön

Metallivannesaha on kätevä väline putkien, profiilien ja umpimateriaalien katkaisuun. Verkkokauppamme runsaasta valikoimasta löydätte niin pienet keikkasahat kuin isommat, teollisuuskäyttöön sopivat sahat. Kaikki metallivannesahamme on CE-hyväksyttyjä ja sopivat korkean laatunsa vuoksi yhtä lailla sekä harrastus- että ammatti/teollisuuskäyttöön. Monissa vannesahamalleissamme on valurautainen sahakaari.

Kysy neuvoa vannesahan valintaan!

Vannesahaa valitessa kannattaa pohtia tarkkaan, millaiseen käyttöön ja millaisen materiaalin sahaukseen tarvitset sahaa. Kaikkein tärkeintä metallivannesahan valinnassa on oikea koko. Kannattaa myös pohtia, tarvitsetko sahaan jäähdytystä. Jos aiot käyttää sahaa kulmien sahaukseen, kannattaa harkita sellaista mallia, jossa sahakaari kääntyy molemmille puolille – näin kulmien sahaus käy helpommin. Metallivannesahan valinnassa on syytä huomioida myös se, aiotko sahata umpimateriaalia vai putkea.

Jos pohdit, mikä metallivannesaha olisi sinulle paras, autamme mielellämme oikean mallin valitsemisessa – soita 0207 809590 tai lähetä s-postia: info@konecon.fi.

Meiltä saat aina helposti myös vannesahanterät sekä muut tarvittavat lisävarusteet, kuten rullaradat. Tutustu myös täysautomaattisten vannesahojen valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–28 / 53