Metallisorvit

Metallisorvit moneen käyttöön! Metallisorveja käytetään yleisesti erilaisten osien, kuten puslien ja laippojen tekemiseen. Myös kierteiden tekeminen onnistuu metallisorvin avulla.

Meiltä löydätte Suomen suurimman valikoiman erilaisia metallisorveja. Verkkokaupassamme on sekä pieniä, harrastuskäyttöön suunniteltuja metallisorveja, että suuria ja järeitä, ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita.Meiltä löydät suurimman ja laajimman valikoiman metallisorveja.

Mieti metallisorvin käyttötarvetta ennen ostamista!

Mihin käyttötarkoitukseen olet hankkimassa metallisorvia? Valitse sopiva malli sen pohjalta, mihin aiot metallisorvia käyttää. Pienintä ja halvinta mallia ei yleensä kannata ottaa, sillä se ei todennäköisesti ole juuri sinulle paras valinta.

Valitse astetta isompi sorvi kuin aluksi suunnittelit

Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että kannattaa valita astetta isompi malli kuin alun perin suunnittelit. Näin varmistat, että sorvi palvelee hyvin myös niissä tilanteissa, joissa tarvitsetkin hieman jämerämpää mallia kuin olet ajatellut.

Miksi hankkia metallisorvi Koneconilta? 

Valikoimamme metallisorveissa on induktiokarkaistut ja hiotut johteet, tarkkuuslaakeroidut karat, digitaalinäytöt ja runsas määrä erilaisia työkaluja. Kaikki kauppamme metallisorvit ovat CE-hyväksyttyjä ja tarkistettu huolellisesti ennen asiakkaalle toimittamista. Nämä metallisorvit ovat myös varustettu asianmukaisilla suojuksilla.

Kysy lisää metallisorveista

Voit myös soittaa meille ja pyytää tarjousta metallisorvista! Yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -sivulta.

Näytetään tulokset 1–28 / 147